Floral Cream Blush -Rose Charm 01-
Róż do policzków Floral Cream Blush poprawia nastrój. Lekka konsystencja łatwo się rozprowadza i utrzymuje się przez cały dzień.
Lekka, kremowa konsystencja, łatwa do rozsmarowania
Nadaje skórze promienny wygląd i naturalne wykończenie
Efekt utrzymuje się przez cały dzień
Krycie można łatwo budować: od delikatnego odcienia koloru do mocniejszego efektu kolorystycznego
Nie uwydatnia i nie zatyka porów
Czas dostawy 1-3 dni robocze
Odpowiedni dla wegan. Certyfikowany według kryteriów PETA
Bezpłatna dostawa od 149 zł
- Opis
- Aplikacja
- Składniki
Delikatnie nałóż kremowy róż na policzki opuszkami palców lub pędzelkiem, a następnie rozetrzyj palcami, pędzelkiem lub gąbeczką.
Ingredients: Caprylic/Capric Triglyceride, Glycine Soja (Soybean) Oil*, Titanium Dioxide (CI 77891), Silica, Mica, Distarch Phosphate, Euphorbia Cerifera (Candelilla) Wax, Hydrogenated Rapeseed Oil, Hydrogenated Palm Oil, Anthocyanins, Fragrance (Parfum)**, Prunus Persica (Peach) Kernel Oil*, Hibiscus Sabdariffa Flower Extract*, Citrus Reticulata Peel Oil, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Iron Oxide (CI 77491), Citric Acid, Tin Oxide, Tocopherol, Limonene**, Linalool**, Geraniol**, Citronellol**, Citral**, Benzyl Alcohol**
* ingredients from certified organic agriculture
** from natural essential oils
Floral Cream Blush -Rose Charm 01-
Składniki aktywne
W lavera Naturkosmetik wydobywamy to, co najlepsze z naturalnych składników i z dużym wyczuciem oraz wiedzą tworzymy skuteczne formuły pielęgnacyjne do naszych produktów.
Organiczny hibiskus
Nazwa INCI: Ekstrakt z kwiatu Hibiskusa Sabdariffa
Typowe obszary uprawy: Egipt, Meksyk, Tajlandia i Chiny
Zalety: Pomaga uzyskać jednolity koloryt skóry
Przyroda wymyśliła coś pięknego: duże i urocze kwiaty hibiskusa o intensywnych czerwonych lub różowych odcieniach pozwalają nam marzyć o odległych światach i plażach na południowym Pacyfiku. Piękno z dalekich krajów nie szczędzi też swoich uroków w naturalnej pielęgnacji skóry… Aloha, naturalna piękności!
Olej z pestek brzoskwini
Nazwa INCI: Olej z pestek brzoskwini
Typowe obszary uprawy: Region Morza Śródziemnego, Izrael, RPA, Ameryka Północna i Południowa, i wiele innych
Zalety: Łagodzi Twoją skórę i zapewnia uczucie gładkości
Słodko-soczysta rozkosz dla podniebienia – delikatny miąższ dojrzałej brzoskwini nie tylko smakuje wyśmienicie, ale jest też pełen zdrowych witamin. Co wielu nie wie: olej z pestek brzoskwini zawiera wiele cennych składników i jest prawdziwym ukojenie dla skóry. Opowiemy Ci więcej o urodowej mocy tego pielęgnującego oleju.